Vrei să fii in siguranta? Adauga iesirea ta și evită locațiile aglomerate

FapteBune

De curand am lansat euies.ro/, o aplicatie mobile disponibila pe Android si iOS.

Desi restrictiile se vor relaxa, distantarea sociala este in continuare cea mai recomandata actiune pentru a ramane in siguranta.

Misiunea aplicatiei este sa micsoreze gradul de aglomerare din anumite locatii din fiecare oras. Fiecare persoana isi poate planifica iesirile astfel incat sa nu ajunga intr-o locatie foarte aglomerata. Scopul este siguranta, si evitarea zonelor cu risc ridicat de contaminare.

Persoanele care vor sa iasa, trebuie doar sa specifice pe aplicatie unde merg, si sa verifice locatia in prealabil astfel incat sa elimine riscul de a ajunge intr-o locatie foarte aglomerata. Aplicatia calculeaza automat gradul de aglomerare si semnalizeaza daca este un grad ridicat de contaminare intr-o anumita locatie.

Aplicatia este la prima versiune, o versiune beta in care dorim sa strangem cat mai mult feedback. Ne gasiti pe Facebook, Instagram si Tiktok.

Mentionam ca aplicatia este realizata strict cu scopul de a ajuta, si nu are nici un plan de monetizare. Ne intrebam daca nu ne puteti ajuta cu un articol, astfel incat aplicatia sa ajunga la cat mai multe persoane.

Pentru orice intrebare sau feedback va rog sa ne contactati pe contact@euies.ro

Multumim!
Echipa euies.roFapteBune.info face o verificare a informațiilor primite înainte de publicare. Există însă oricând posibilitatea să ne fi scăpat ceva.
Dacă ai găsit probleme în textele pe care le citești, informații incorecte sau false, te rugăm să ne contactezi la verificari@faptebune.info.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email