Voluntari

Alexia Leca

Fapte Bune | Fapte Bune Mă numesc Alexia si studiez la un boarding school din New York. Este o onoare sa fac parte din acest proiect pentru că imi dă speranță că-mi pot ajuta țara, chiar dacă mă aflu departe.

Aventuroasă, optimistă, determinată si zambăreață sunt cuvintele care mă descriu cel mai bine. Iubesc să fiu înconjurată de prieteni, dans, muzică si voie bună 🙂

Ținând energia sus si cu încredere în univers, vom trece peste această perioadă. Totul are un sens, lumea se va schimba, pământul a vegetat si ne vom întoarce la simplitate si lucruri înalțatoare. 

Cristiana Gațe

Fapte Bune | Fapte Bune Ma numesc Cristiana, am 17 ani si ma pot descrie ca fiind o persoana optimista cu calitatea de a vedea ce i mai bun in oamenii din jurul meu, ma consider o persoana ambitioasa si politicoasa.

Cristina Șerban

Fapte Bune | Fapte Bune Ma numesc Cristina Alexandra Serban si sunt studenta la scoala internationala din Bucuresti.

De cand ma stiu, am fost mereu impresionata de cat de puternici si curajosi pot sa fie oamenii cu o dorinta arzatoare de a face fapte bune.

Sunt bucuroasa sa impart cu voi experintele oamenilor ce împlinesc aceste dorinte, zi de zi, pas cu pas.

Denisa Stan

Fapte Bune | Fapte Bune In ultimul an si jumatate, de cand mi-am inceput aplicatiile la facultati, am incercat sa ma dezvolt pe toate planurile.

Mentorul meu mi-a aratat laturile cele bune si m-a indemnat sa mi le perfectionez. Consider ca voluntariatul, in orice fel este exprimat acesta, reprezinta unealta cea utila de care se poate folosi oricine pentru a-si lasa o mica amprenta in aceasta lume.

Mediul online este, asa cum stim cu totii, cheia catre un viitor pe care fiecare si-l imagineaza diferit, insa, prin intermediul acestuia, lumea se poate dezvolta si poate face #faptebune. 

Elena Osain


Georgia Mirică

Fapte Bune | Fapte Bune Curiozitatea mea m-a definit mereu, încă de mică. Această sete de cunoaștere mă împinge în fiecare zi către noi revelații, pe care le transpun cu mare drag în cuvinte.

Cred din toată ființa mea că bunătatea și solidaritatea sunt cele mai însemnate arme pe care le avem în fața adversităților, precum cea actuală.

Georgiana Leu

Fapte Bune | Fapte Bune Deși ca profesie sunt „un om de comunicare” de mai bine de 7 ani, pentru mine, unul dintre cele mai mari challenge-uri, în comunicare, este să vorbesc despre mine. Și uite că deja ați aflat ceva despre mine. 🙂

În continuare, dacă ar fi să preiau descrierea de pe LinkedIn, aș spune simplu: Marketing & People person. Mă regăsesc în aceste cuvinte.

Marketing, pentru că profesional este aria în care activez de la primul job din 2015, până în prezent și sper ca și în viitor.  People person: pentru că sunt o fire deschisă dialogului și pentru că îmi plac oamenii, în special cei cu care împărtășesc același set de valori.

Acest set de valori este cel care m-a determinat și pe mine, la rândul meu, să fac și să împărtășesc cu voi #FapteBune, de care cu toții avem atât de mare nevoie. 

Iorgus Cicală

Fapte Bune | Fapte Bune Imperativul transparenței în raport cu sinele nu este doar un act de înalt calibru moral, ci și o dovadă vie a deschiderii către umanitate.

Astfel, întotdeauna m-am perceput drept fiind o persoană afabilă, vivace și altruistă guvernată de un real interes pentru cultură, artă, literatură și filosofie. Arhitectura mea umană este ancorată într-o pasiune inalterabilă pentru Bine, Frumos și Adevăr, precum și într-o fascinație genuină pentru forța revelatoare a Cuvântului edificator de cunoaștere.

Finalmente, cred cu tărie că autonomia rațiunii și libertatea expresiei estetice constituie coordonatele fundamentale ale ființei umane. Să ne arogăm, în consecință, “nebunia de a gândi cu mintea noastră“ și să încurajăm dialogul constructiv – iată misiunea de acum și dintotdeauna a jurnalismului.

Luca Șipoteanu

Fapte Bune | Fapte Bune Mă numesc Luca Șipoteanu si am 17 ani. De mic mi-am dat seama că vreau sa îi ajut pe cei din jurul meu și să las ceva bun în urmă.

Asta m-a determinat să mă implic in voluntariat. Sunt bucuros că pot exprima prin Fapte Bune această dorință de a ajuta și de a împărtăși lumii puțina bunătate și compasiune. 

Maria Vlăducu

Fapte Bune | Fapte Bune Mi-am descoperit pasiunea pentru scris cu ajutorul unei persoane foarte dragi mie in timp ce lucram la aplicatia pentru facultate.  Au trecut 3 ani de atunci, dar pasiunea pentru a scrie nu s-a diminuat. Daca la inceput priveam scrisul ca pe o necesitate, acum a devenit parte din viata mea.


Pentru mine scrisul in orice format este cea mai buna modalitate de a tine oamenii conectati in prezent, dar si o oportunitate de a face din efemer nemuritor.

Raluca Dumitrana

Fapte Bune | Fapte Bune Sunt deținătoarea unei unei agenții de PR și marketing online, cu o experiență de 8 ani în acest domeniu. Sunt editor Vinul.ro, unde încerc să culeg povești de succes ale conacelor și caselor vechi, ce și-au recăpătat farmecul și au intrat în circuitul turistic sau cultural.

Alături de echipa Vinul.ro am organizat primul Congres Național de Gastronomie și Vin, în anul 2017. Sunt pasionată de istorie, drumeții montane, imobile vechi (de patrimoniu), dar și de oameni.

Orice fărâmă de bine  contează, chiar dacă pare un gest nesemnificativ pentru mulți, tot este un plus ce contribuie la binele universal. Am trăi într-o lume mai bună, dacă fiecare persoană și-ar face în mod responsabil treaba, acolo unde este.

Raluca Negreanu


Roxana Maximeasa

Fapte Bune | Fapte Bune Sunt o persoana care se implica in ceea ce crede si cred in Fapte Bune!

Desi nu sunt medic si nu ma aflu fizic alaturi de cei bolnavi, imi doresc sa vin in ajutorul tarii noastre si FapteBune.info imi da acest prilej. Sper sa auzim de la cat mai multi romani si impreuna sa ne facem bine!

Silvia Dumitrașcu

Fapte Bune | Fapte Bune Cand vad un proiect care are esenta si uneste oameni din domenii diferite, avand cunostinte si nevoi variate, simt nevoia sa contribui.

Backgroundul meu este in online marketing si web performance si sunt bucuroasa sa recunosc ca in context actual imi pot folosi skillurile – utile in mod normal in mediul de business si domenii comerciale- in folosul comunitatii.

Sorin Pătrașcu

Fapte Bune | Fapte Bune “Fă celorlalți binele pe care ei ai vrea să ți-l facă ție!” – consider că doar așa umanismul are șanse să își asigure în continuare viitorul. 

În cei peste 15 ani de activitate managerială am făcut bine și am greșit; față de mine și față de oameni; și le-am considerat puternice experiențe din care am învățat. 

Tot ce am realizat până acum a fost doar cu și despre oameni; le mulțumesc oamenilor

A fi discret și fără laude că ai făcut bine este mai important decât fapta în sine și azi, mai mult ca oricând, este nevoie să ne aplecăm asupra oamenilor.
RSS
Follow by Email