Viziere.ro: Viziere de protecție non-profit & open source

FapteBune

O echipă de 50 de tineri voluntari a produs 1200 de viziere care au ajuns gratuit la 341 de medici și asistente din prima linie.

Vizierele pot fi primite direct de la voluntari sau produse independent pe baza proiectului care poate fi descărcat gratuit de pe website-ul lor, viziere.ro.

În cuvintele lor:
“Am prototipat o vizieră de protecție a feței pentru medici a cărei durată de fabricare este foarte mică și din materiale care sunt ușor de procurat.

Știm că produsul există și nu ne dorim să îl reinventăm, ci să ne adresăm unei nevoi. Spre deosebire de vizierele comercializate, viziera concepută de noi va fi gratuită și disponibilă în măsura posibilităților de producție.

Dorim să facem următorul pas: să trimitem viziere acolo unde este nevoie de ele, concret să le donăm în măsura în care obținem sponsorizări.”

Află mai multe pe pagina lor de Facebook.FapteBune.info face o verificare a informațiilor primite înainte de publicare. Există însă oricând posibilitatea să ne fi scăpat ceva.
Dacă ai găsit probleme în textele pe care le citești, informații incorecte sau false, te rugăm să ne contactezi la verificari@faptebune.info.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email