Timișorenii, solidari cu medicii și pacienții spitale. Se donează de la produse de igienă până la mâncare

FapteBune

Sursa: TVR

Chiar dacă suntem nevoiți să stăm departe fizic unii de alții, ne apropiem prin gesturile de solidaritate. Mulți timișoreni se implică deja în sprijinirea celor aflați în spitale, medici și pacienți. Se donează bani, dar și bunuri, de la produse de igienă și lenjerie până la aparatură și dezinfectanți. Și unii patroni de restaurante și cafenele vin în sprijinul cadrelor medicale din spitale.

Asociația „Școala Mamei Junior” este în plină campanie umanitară pentru adunarea de ajutoare. I s-au alăturat organizațiile Înger pentru Suflete și Timotion, dar și companii dornice să ajute în această perioadă de criză.

Citiți mai departe aici:

 http://stiri.tvr.ro/timi–orenii–solidari-cu-medicii—i-pacien–ii-spitale–se-doneaza-de-la-produse-de-igiena-pana-la-mancare_857989.htmlFapteBune.info face o verificare a informațiilor primite înainte de publicare. Există însă oricând posibilitatea să ne fi scăpat ceva.
Dacă ai găsit probleme în textele pe care le citești, informații incorecte sau false, te rugăm să ne contactezi la verificari@faptebune.info.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email