„Salvează-i pe salvatori!”: Campanie de strângere de fonduri pentru cumpărarea de echipamente pentru doctori, asistenți și infirmieri

FapteBune

Cluburile Rotary din București au inițiat o campanie de strângere de fonduri care are ca scop să-i păstreze „sănătoși pe medici, pe asistenții medicali, pe infirmieri, pe laboranți și pe cei care lucrează pe ambulanțe”. Până în prezent, în cadrul campaniei „Salvează-i pe salvatori!” s-au strâns și donat echipamente de peste 150.000 euro către mai multe spitale.

Cei de la Rotary si-au propus sa stranga o suma de peste 200.000 de euro. In Romania, sunt deja in jur de 350 de cadre medicale infectate cu virusul COVID-19. Pentru ca ei sa ne poata salva, si noi trebuie sa ii salvam la randul nostru!

Donatiile Cluburilor Rotary sunt indreptate catre imbunatatirea conditiilor pentru ca personalul medical sa poata lucra in siguranta!

Poti face o Fapta Buna pe site-ul https://www.salveaza.org/ sau prin transfer bancar:

  • Lei: RO94RNCB0071143937690004 Asociația Rotary Club Cișmigiu, 33839972, BCR
  • Euro: RO75BTRLEURCRT0462157302 Asociația Rotary Club Nord, 40034010, BT

Avem grija unii de altii pentru ca impreuna sa ne salvam!FapteBune.info face o verificare a informațiilor primite înainte de publicare. Există însă oricând posibilitatea să ne fi scăpat ceva.
Dacă ai găsit probleme în textele pe care le citești, informații incorecte sau false, te rugăm să ne contactezi la verificari@faptebune.info.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email