NN contribuie la dotarea Spitalului Clinic Colentina cu echipament medical în valoare de 1 milion de lei

FapteBune
Georgiana Leu | Fapte Bune

Sub sloganul “Tu contezi”, compania de asigurari și managementul investițiilor, NN, s-a alăturat seriei de #FapteBune, contribuind cu suma de 1 milion de lei la dotarea Spitalului Clinic Colentina cu sisteme de ventilație mecanică pentru terapie intensivă.

“O alternativă pentru mai bine este oricând binevenită, dar mai ales acum. Îi salutăm pe toți românii care caută soluții de a ajuta și ne alăturăm lor contribuind la dotarea Spitalului Clinic Colentina cu echipament medical în valoare de 1 milion de lei. Întotdeauna există alternative prin care putem face bine. Trebuie doar să le căutăm. Credem că este timpul lui “a face”.” este mesajul transmis de către cei de la NN, pe pagina lor de Facebook.

Sursă articol și foto: NNFapteBune.info face o verificare a informațiilor primite înainte de publicare. Există însă oricând posibilitatea să ne fi scăpat ceva.
Dacă ai găsit probleme în textele pe care le citești, informații incorecte sau false, te rugăm să ne contactezi la verificari@faptebune.info.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email