Kit de Solidaritate WineUp & Un Singur Cluj

FapteBune
Georgiana Leu | Fapte Bune

Asociația ArtVinium Wine Club, organizatoare WineUp Fair în Transylvania, și Un Singur Cluj au lansat campania Kit de Solidaritate pentru stângerea de fonduri care vor ajuta personalul medical să lupte în continuare împotriva COVID-19. Kitul de solidaritate conține o sticlă de vin, un pahar de degustare și un tirbușon.

Pentru a achiziționa un kit, tot ce trebuie să faceți este să trimiteți un mesaj cu Kitul de solidaritate dorit, către WineUp iar ei vă vor confirma disponibilitatea, virați banii în contul asociației deschis la Banca Transilvania RO95BTRL06701205L33441XX, și le trimiteți datele de livrare. Costul livrării nu este acoperit de suma donată iar plata livrării se va face la livrarea coletului.

Banii din donații vor fi redirecționați către campania “Un Singur Cluj”.

Regulament complet al campaniei îl găsiți aici

Sursa articol și foto: WineUpFapteBune.info face o verificare a informațiilor primite înainte de publicare. Există însă oricând posibilitatea să ne fi scăpat ceva.
Dacă ai găsit probleme în textele pe care le citești, informații incorecte sau false, te rugăm să ne contactezi la verificari@faptebune.info.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email