International House București a lansat o platformă pentru dezvoltarea profesorilor de limba engleză din România

https://celtaromania.ro/index.php/event/coffee-ih-bucharest-online-trainings/
FapteBune

International House București a creat o formulă gratuită care poate să sprijine dezvoltarea profesorilor de engleză din România și continuarea predării cursurilor, în situația actuală la un nivel cât mai înalt.

Încă din 1953, International House este liderul inovației în predarea limbilor străine și inițiatorul cursului de formare pentru profesori ce a pus bazele CELTA în 1962.

“Apartenenţa noastră la International House World Organisation, reţeaua de 160 de centre de limbi străine din peste 50 de ţări, cu sediul în Londra, garantează calitatea de nivel mondial a formării profesionale pe care o oferim, iar trainerii noştri internaţionali, experimentaţi sunt gata să echipeze profesorii de limba engleză cu abilităţile de predare profesioniste de care aceștia au nevoie.
La International House București ne-am angajat să oferim profesorilor de engleză din România o parte din expertiza, resursele și creativitatea rețelei noastre. Așadar, Coffee @IHBucharest devine Cybercoffee o serie de seminarii gratuite, în perioada de pandemie.

Invităm profesorii de engleză să se alăture întâlnirilor noastre digitale ca:
-să afle despre cele mai bune practici în predarea limbilor străine online
-să elaboreze cele mai bune idei pentru învățarea electronică
-să fie la curent cu cele mai noi instrumente, tehnici și metodología de predare

Înscrierea se poate face la adresa de email celta@ih.ro sau direct în site-ul nostru în pagina evenimentului: https://celtaromania.ro/index.php/event/coffee-ih-bucharest-online-trainings/ .”FapteBune.info face o verificare a informațiilor primite înainte de publicare. Există însă oricând posibilitatea să ne fi scăpat ceva.
Dacă ai găsit probleme în textele pe care le citești, informații incorecte sau false, te rugăm să ne contactezi la verificari@faptebune.info.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email