Fundația Orange susține „Fondul pentru vârstnici”

FapteBune

În contextul izolării sociale impuse necesarmente de criza epidemiologică națională, Fundația Orange donează 32.000 de euro către fondul de urgență intitulat “Fondul pentru Vârstnici” creat de Fundația Regală Margareta a României. În acest sens, având în vedere faptul că vârstnicii constituie o categorie demografică vulnerabilă lipsită de mobilitate socială și de acces la bunuri și servicii esențiale traiului zilnic, fondul în cauză are drept scop principal deservirea nevoilor actuale ale bătrânilor din România și gestionarea izolării la domiciliu cauzate de pandemie.

Astfel, inițiativa umanitară susținută de către Fundația Orange vizează realizarea cumpărăturilor de strictă necesitate precum produse igienico-sanitare, oferirea unui sprijin material, emoțional și psihologic, respectiv distribuirea de informații actualizate despre serviciile sociale active în comunitățile locale. Până în prezent, 400 de seniori din 7 comunități rurale și urbane au beneficiat de actele caritabile demarate cu ajutorul „Fondului pentru vârstnici”.

În ceea ce mă privește, percep gestul Fundației Orange drept fiind o manifestare salutară a conceptului de responsabilitate socială a corporațiilor: compania multinațională Orange este implicată activ în combaterea crizei sanitare, alocând 8 milioane de euro în sprijinul organizațiilor neguvernamentale, consolidând eforul comunitar de prevenire a infectării cu noul cornavirus în rândul populației. Doar prin solidaritate națională, prin empatie și prin sprijin necondiționat ne putem revendica în mod legitim și onorabil sorții de izbândă.FapteBune.info face o verificare a informațiilor primite înainte de publicare. Există însă oricând posibilitatea să ne fi scăpat ceva.
Dacă ai găsit probleme în textele pe care le citești, informații incorecte sau false, te rugăm să ne contactezi la verificari@faptebune.info.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email