Fundația Globalworth continuă să ajute: donează 9.500 de măști FFP2 către Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central Dr. Carol Davila, din București

FapteBune
Georgiana Leu | Fapte Bune

Conștieți de lipsa și necesitatea echipamentelor de protecție pentru personalul medical din domeniul sănătății, fundația Globalworth continuă seria de #FapteBune, pe lângă donația de 200.000 EUR pentru campania Crucea Roșie, cu o donație de 9.500 de măști de protecție FFP2, către Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central Dr. Carol Davila, din București.

“Avem nevoie de voi, medici, paramedici, asistente și de toată lumea din serviciul de asistență medicală! Rămâneți sănătoși, stați în siguranță și vă mulțumim pentru sacrificiile pe care le-ați făcut și continuați să le faceți” este mesajul transmis de către fundație, pe pagina lor de Facebook.

Sursă articol și foto: GlobalworthFapteBune.info face o verificare a informațiilor primite înainte de publicare. Există însă oricând posibilitatea să ne fi scăpat ceva.
Dacă ai găsit probleme în textele pe care le citești, informații incorecte sau false, te rugăm să ne contactezi la verificari@faptebune.info.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email