Fapte Bune https://faptebune.info redă încrederea în oameni Fri, 06 Nov 2020 14:16:55 +0000 ro-RO hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.3.6 https://faptebune.info/wp-content/uploads/2020/03/cropped-Artboard-1-2-32x32.png Fapte Bune https://faptebune.info 32 32 Gloria Jean’s Coffees Sustine Conferinta Bucharest Model NATO https://faptebune.info/gloria-jeans-coffees-sustine-conferinta-bucharest-model-nato/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=gloria-jeans-coffees-sustine-conferinta-bucharest-model-nato https://faptebune.info/gloria-jeans-coffees-sustine-conferinta-bucharest-model-nato/#respond Fri, 06 Nov 2020 14:15:24 +0000 https://faptebune.info/?p=1236 La inceput, organizarea conferintei Bucharest Model NATO si obtinerea sponsorizarilor necesare pareau imposibile. Insa, alaturi de Gloria Jean’s Coffees, am […]

Articolul Gloria Jean’s Coffees Sustine Conferinta Bucharest Model NATO apare prima dată în Fapte Bune.

]]>
La inceput, organizarea conferintei Bucharest Model NATO si obtinerea sponsorizarilor necesare pareau imposibile. Insa, alaturi de Gloria Jean’s Coffees, am dovedit impreuna ca acest ‘imposibil’ poate fi combatut. Am fost incredibil de fericiti ca lantul modern de cafenele a fost deschis catre o colaborare pentru a saptea editie a evenimentului.

Angajatii Gloria Jean’s Coffees au un set de valori bine stabilit si suntem onorati ca am putut impartasi cu ei aceste valori pe parcursul colaborarii. Am avut parte de un parteneriat bazat pe integritate si incredere, cu ajutorul caruia am putut imbunatati experienta si chiar schimba destinele participantilor la aceasta editie a conferintei. Ne bucuram nespus de mult ca Gloria Jean’s a dorit sa ne fie alaturi si sa ne ofere cafea pentru a le spori atentia delegatilor pe parcursul zilelor de dezbateri academice din cadrul BMNATO.

Desi parea ca in mediul online nu vom reusi sa folosim cafeaua primita din partea Gloria Jean’s, am trecut peste acest impas si am gasit o metoda prin care participantii sa se poata bucura de ea: am organizat un giveaway pe canalele de socializare. Castigatorii acestui concurs digital au primit pachetele de cafea Gloria Jean’s; aceasta initiativa s-a dovedit o oportunitate de dezvoltare pentru toate partile implicate. Dar cel mai important, in acest mod le-am putut oferi participantilor prilejul de a lua parte la cultura promovata de Gloria Jean’s Coffees, cea a bucuriei si a pasiunii.

Din nou, ne bucuram ca am putut colabora cu prilejul organizarii celei de a saptea editii a Bucharest Model NATO si speram ca vom avea parte si de viitoare parteneriate caracterizate prin excelenta si inovatie. Gloria Jean’s, voi ati fost ajutorul indispensabil de care aveam nevoie, vom fi mereu recunoscatori pentru ca ati crezut in noi si pentru ca am reusit impreuna sa imbunatatim experienta participantilor la a saptea editie a Bucharest Model NATO.FapteBune.info face o verificare a informațiilor primite înainte de publicare. Există însă oricând posibilitatea să ne fi scăpat ceva.
Dacă ai găsit probleme în textele pe care le citești, informații incorecte sau false, te rugăm să ne contactezi la verificari@faptebune.info.

Articolul Gloria Jean’s Coffees Sustine Conferinta Bucharest Model NATO apare prima dată în Fapte Bune.

]]>
https://faptebune.info/gloria-jeans-coffees-sustine-conferinta-bucharest-model-nato/feed/ 0
Vrei să fii in siguranta? Adauga iesirea ta și evită locațiile aglomerate https://faptebune.info/vrei-sa-fii-in-siguranta-adauga-iesirea-ta-si-evita-locatiile-aglomerate/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=vrei-sa-fii-in-siguranta-adauga-iesirea-ta-si-evita-locatiile-aglomerate https://faptebune.info/vrei-sa-fii-in-siguranta-adauga-iesirea-ta-si-evita-locatiile-aglomerate/#respond Wed, 13 May 2020 19:53:14 +0000 https://faptebune.info/?p=1217 De curand am lansat euies.ro/, o aplicatie mobile disponibila pe Android si iOS. Desi restrictiile se vor relaxa, distantarea sociala […]

Articolul Vrei să fii in siguranta? Adauga iesirea ta și evită locațiile aglomerate apare prima dată în Fapte Bune.

]]>
De curand am lansat euies.ro/, o aplicatie mobile disponibila pe Android si iOS.

Desi restrictiile se vor relaxa, distantarea sociala este in continuare cea mai recomandata actiune pentru a ramane in siguranta.

Misiunea aplicatiei este sa micsoreze gradul de aglomerare din anumite locatii din fiecare oras. Fiecare persoana isi poate planifica iesirile astfel incat sa nu ajunga intr-o locatie foarte aglomerata. Scopul este siguranta, si evitarea zonelor cu risc ridicat de contaminare.

Persoanele care vor sa iasa, trebuie doar sa specifice pe aplicatie unde merg, si sa verifice locatia in prealabil astfel incat sa elimine riscul de a ajunge intr-o locatie foarte aglomerata. Aplicatia calculeaza automat gradul de aglomerare si semnalizeaza daca este un grad ridicat de contaminare intr-o anumita locatie.

Aplicatia este la prima versiune, o versiune beta in care dorim sa strangem cat mai mult feedback. Ne gasiti pe Facebook, Instagram si Tiktok.

Mentionam ca aplicatia este realizata strict cu scopul de a ajuta, si nu are nici un plan de monetizare. Ne intrebam daca nu ne puteti ajuta cu un articol, astfel incat aplicatia sa ajunga la cat mai multe persoane.

Pentru orice intrebare sau feedback va rog sa ne contactati pe contact@euies.ro

Multumim!
Echipa euies.roFapteBune.info face o verificare a informațiilor primite înainte de publicare. Există însă oricând posibilitatea să ne fi scăpat ceva.
Dacă ai găsit probleme în textele pe care le citești, informații incorecte sau false, te rugăm să ne contactezi la verificari@faptebune.info.

Articolul Vrei să fii in siguranta? Adauga iesirea ta și evită locațiile aglomerate apare prima dată în Fapte Bune.

]]>
https://faptebune.info/vrei-sa-fii-in-siguranta-adauga-iesirea-ta-si-evita-locatiile-aglomerate/feed/ 0
Viziere.ro: Misiunea ”Viziere gratuite pentru prima linie” continuă și are nevoie de donați https://faptebune.info/viziere-ro-misiunea-viziere-gratuite-pentru-prima-linie-continua-si-are-nevoie-de-donati/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=viziere-ro-misiunea-viziere-gratuite-pentru-prima-linie-continua-si-are-nevoie-de-donati https://faptebune.info/viziere-ro-misiunea-viziere-gratuite-pentru-prima-linie-continua-si-are-nevoie-de-donati/#respond Wed, 13 May 2020 19:49:25 +0000 https://faptebune.info/?p=1224 Prima linie are nevoie în continuare de sprijin!  Măsurile se relaxează, dar cei care se află încă în lupta contra […]

Articolul Viziere.ro: Misiunea ”Viziere gratuite pentru prima linie” continuă și are nevoie de donați apare prima dată în Fapte Bune.

]]>
Prima linie are nevoie în continuare de sprijin! 

Măsurile se relaxează, dar cei care se află încă în lupta contra COVID-19 au nevoie de protecție. După aproape două luni, voluntarii de la Viziere.ro continuă să producă echipamente, ajungând deja la peste 1200 de unități medicale, CMI-uri, organizații și instituții cu viziere gratuite și au nevoie în continuare de  susținere ca să poată răspunde solicitărilor venite de la cei din prima linie.


Programul Viziere.ro a început pe 18 martie cu o echipă de voluntari care, prin fonduri proprii și sponsorizări, a început producția de viziere pentru cei din prima linie, implicați în combaterea COVID-19. Obiectivul inițial a fost să producă și să doneze 10.000 de viziere către cadrele medicale din prima linie în lupta cu COVID-19. Dar cererile au depășit cu mult așteptările și lista de solicitări continuă să crească.

În prezent, la nivel național, s-au donat în jur de 200.000 de viziere către 1265 de unități medicale din prima linie și nu numai. Lista unităților este disponibilă aici: http://viziere.ro/spitale/.

Solidaritatea și-a spus cuvântul și a completat acolo unde era nevoie, prin eforturile și dedicarea unei echipe de peste 2000 de voluntari care a ales să se implice activ pentru cei din prima linie.


Acțiunea civică prin care se produc viziere gratuite pentru personalul din prima linie împotriva COVID-19 s-a transformat rapid într-un program național cu impact puternic, iar astăzi prin Viziere.ro și numai împreună cu partenerii din proiect, am reușit să:

#distribuim 200.000 vizere către medici, asistente sau personal din prima linie
#ajutăm peste 1200 unități medicale, CMI-uri, organizații și instituții
#implicăm 2000 voluntari
#producem peste 220.000 viziere
#coordonăm 23 centre regionale din toată țara
#trimitem 6000 de colete conținând viziere gratuite, în toată țara
#extindem inițiativa peste granițe – 1 centru internațional – Viziere.md


Aceste cifre se actualizează zilnic pe site-ul www.viziere.ro sau https://www.facebook.com/viziere.ro.

”În continuare pentru a ne autosusține avem nevoie de sponsorizări din partea companiilor ca să putem achiziționa materiale și materie primă astfel încât să onorăm cele peste 20.000 cereri de viziere aflate acum în curs, de la unitățile medicale și nu numai. Cereri vin zilnic și refuzăm să ne oprim. Proiectul este bazat pe voluntariat, toată munca noastră la nivel național este voluntară. Fiecare donație este practic o formă de implicare activă într-o luptă în care suntem toți implicați, dar în care există doar o singură primă linie pe care suntem datori moral să o sprijinim. În cadrul proiectului viziere.ro, ne implicăm de luni până duminică, voluntari pentru un program care înseamnă pentru mulți o mană de ajutor, siguranță, protecție, implicare și empatie. Ce ne motivează? Aici este răspunsul: https://www.facebook.com/pg/viziere.ro/reviews/” Cristiana Bogățeanu, Manager program viziere.ro. 

Refuzăm să ne oprim și prin urmare, LANSĂM UN APEL către companii sau persoane care vor să ne sprijine să mergem mai departe. Companiile sponsor care se implică primesc o raportare completă cu privire la distribuția echipamentelor.

 Implică-te și alătură-te acestui panou de onoare care sprijină activ prima linie!

Printre companiile care au susținut sau au sponsorizat până acum proiectul se numără Banca Transilvania, Valrom Industrie, Antalis Romania, BASF Romania, Fundatia Fan Courier, KPMG, Flexicom, JJ Displays, BDLemnTech, Autonomous Flight Technologies, We mesh up, Autonom, Verla, CyberSwarm, NN, Forward Interactive, Rubin 2000, CutOut, Magna International, H3, FabLab, Kaustik, Asociația ROTA, Rotary Club București iar lista integrală cu sponsorii și partenerii este disponibilă pe Viziere.ro sau viziere.ro/centre.

Un proiect implementat de comunitatea de makeri  Viziere.ro prin organizațiile partenere THE PLOT, THE CRAFT, Nod makerspace și Asociația Societatea Studenților în Medicină din București.

Pentru întrebări, sugestii, suport proiect, informații, apariții mass-media, sponsorizări, susținere, persoane juridice: contact@viziere.ro.

Persoanele fizice pot dona direct prin card.
RON -> https://secure.mobilpay.ro/buy-product/1h7bm8er
EUR -> https://secure.mobilpay.ro/buy-product/1h7bm9er

Sau, direct în contul bancar:

ASOCIATIA SSMB
Cod Fiscal: 18797296
RON: RO04BTRLRONCRT0254704901
EURO: RO24BTRLEURCRT0254704902
Deschis la Banca Transilvania, Divizia pentru Medici Bucuresti
Descriere tranzactie: Stare de urgenta/Viziere PET

Dacă ești în prima linie și ai nevoie de vizieră, completează formularul de aici:  https://forms.gle/crwTsDSN6ZdBSjrw6

Contact:
https://www.facebook.com/viziere.ro/
http://viziere.ro
contact@viziere.ro

Echipa Viziere.roFapteBune.info face o verificare a informațiilor primite înainte de publicare. Există însă oricând posibilitatea să ne fi scăpat ceva.
Dacă ai găsit probleme în textele pe care le citești, informații incorecte sau false, te rugăm să ne contactezi la verificari@faptebune.info.

Articolul Viziere.ro: Misiunea ”Viziere gratuite pentru prima linie” continuă și are nevoie de donați apare prima dată în Fapte Bune.

]]>
https://faptebune.info/viziere-ro-misiunea-viziere-gratuite-pentru-prima-linie-continua-si-are-nevoie-de-donati/feed/ 0
Sprijin pentru educația copiilor din mediul rural https://faptebune.info/sprijin-pentru-educatia-copiilor-din-mediul-rural/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=sprijin-pentru-educatia-copiilor-din-mediul-rural https://faptebune.info/sprijin-pentru-educatia-copiilor-din-mediul-rural/#respond Tue, 12 May 2020 03:58:00 +0000 https://faptebune.info/?p=1221 Campania “Copiii își dau mâna pentru educație” vine în sprijinul copiilor din mediul rural pentru a le oferi acces la […]

Articolul Sprijin pentru educația copiilor din mediul rural apare prima dată în Fapte Bune.

]]>

Campania “Copiii își dau mâna pentru educație” vine în sprijinul copiilor din mediul rural pentru a le oferi acces la școala online. Inițiativa este lansată de Olga Gudynn International School împreună cu Asociația Maria Holtzhauser, iar până în acest moment s-au strâns 50 de echipamente care vor ajunge elevilor școlii din Găinești, județul Suceava.

În funcție de donații, programul va fi extins și către alte sate unde copiii întâmpină dificultăți. Află mai multe și cum poți contribui aici.FapteBune.info face o verificare a informațiilor primite înainte de publicare. Există însă oricând posibilitatea să ne fi scăpat ceva.
Dacă ai găsit probleme în textele pe care le citești, informații incorecte sau false, te rugăm să ne contactezi la verificari@faptebune.info.

Articolul Sprijin pentru educația copiilor din mediul rural apare prima dată în Fapte Bune.

]]>
https://faptebune.info/sprijin-pentru-educatia-copiilor-din-mediul-rural/feed/ 0
Acces la internet pentru elevii din zone izolate https://faptebune.info/acces-la-internet-pentru-elevii-din-zone-izolate/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=acces-la-internet-pentru-elevii-din-zone-izolate https://faptebune.info/acces-la-internet-pentru-elevii-din-zone-izolate/#respond Sun, 10 May 2020 03:34:28 +0000 https://faptebune.info/?p=1219 În contextul în care școala în mediul online a devenit obligatorie, se pune problema accesului la educație a elevilor din […]

Articolul Acces la internet pentru elevii din zone izolate apare prima dată în Fapte Bune.

]]>

În contextul în care școala în mediul online a devenit obligatorie, se pune problema accesului la educație a elevilor din zone unde telecomunicațiile nu sunt la îndemână și, de asemenea, unde nu există posibilități materiale.

O inițiativă care adresează aceste situații este lansată de o firmă de telecomunicații din Râmnicu Vâlcea. Bifona a anunțat că persoanele care nu au posibilități sau locuiesc în zone izolate, pot face apel în vederea obținerii accesului la internet.

Pentru a face solicitări, puteți contacta firma la adresa bifona@vl.ro.FapteBune.info face o verificare a informațiilor primite înainte de publicare. Există însă oricând posibilitatea să ne fi scăpat ceva.
Dacă ai găsit probleme în textele pe care le citești, informații incorecte sau false, te rugăm să ne contactezi la verificari@faptebune.info.

Articolul Acces la internet pentru elevii din zone izolate apare prima dată în Fapte Bune.

]]>
https://faptebune.info/acces-la-internet-pentru-elevii-din-zone-izolate/feed/ 0
Sprijin pentru copiii cu autism https://faptebune.info/sprijin-pentru-copiii-cu-autism/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=sprijin-pentru-copiii-cu-autism https://faptebune.info/sprijin-pentru-copiii-cu-autism/#respond Sat, 09 May 2020 04:50:47 +0000 https://faptebune.info/?p=1215 Criza generată de pandemie a afectat numeroase familii, dintre care cazuri aparte sunt date de situația celor care au copii […]

Articolul Sprijin pentru copiii cu autism apare prima dată în Fapte Bune.

]]>

Criza generată de pandemie a afectat numeroase familii, dintre care cazuri aparte sunt date de situația celor care au copii cu autism. Patru psihologi au pornit inițiativa ” Împreună putem da voce copiilor cu autism” pentru a le putea continua terapia necesară menținerii unui echilibru în această perioadă.

Terapia se desfășoară prin ședințe în mediul online, contribuind la dezvoltarea relației părinte-copil.

Află mai multe și cum poți contribui aici.FapteBune.info face o verificare a informațiilor primite înainte de publicare. Există însă oricând posibilitatea să ne fi scăpat ceva.
Dacă ai găsit probleme în textele pe care le citești, informații incorecte sau false, te rugăm să ne contactezi la verificari@faptebune.info.

Articolul Sprijin pentru copiii cu autism apare prima dată în Fapte Bune.

]]>
https://faptebune.info/sprijin-pentru-copiii-cu-autism/feed/ 0
Sesiuni gratuite de consiliere psihologică prin daretocare.ro https://faptebune.info/sesiuni-gratuite-de-consiliere-psihologica-prin-daretocare-ro/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=sesiuni-gratuite-de-consiliere-psihologica-prin-daretocare-ro https://faptebune.info/sesiuni-gratuite-de-consiliere-psihologica-prin-daretocare-ro/#respond Fri, 08 May 2020 04:24:49 +0000 https://faptebune.info/?p=1213 Criza generată de pandemie având ca măsură preventivă principală izolarea față de colectivitate, are inevitabil impact emoțional profund pentru majoritatea […]

Articolul Sesiuni gratuite de consiliere psihologică prin daretocare.ro apare prima dată în Fapte Bune.

]]>

Criza generată de pandemie având ca măsură preventivă principală izolarea față de colectivitate, are inevitabil impact emoțional profund pentru majoritatea dintre noi.

Proiectul daretocare.ro ce unește eforturile a peste 60 de psihologi, coaches și psihoterapeuți voluntari, vine în ajutorul persoanelor care au nevoie de sprijin emoțional pentru a-i susține să depășească situații dificile de adaptare la noul context, precum și griji sau greutăți legate de planificarea viitorului.

Află mai multe aici.FapteBune.info face o verificare a informațiilor primite înainte de publicare. Există însă oricând posibilitatea să ne fi scăpat ceva.
Dacă ai găsit probleme în textele pe care le citești, informații incorecte sau false, te rugăm să ne contactezi la verificari@faptebune.info.

Articolul Sesiuni gratuite de consiliere psihologică prin daretocare.ro apare prima dată în Fapte Bune.

]]>
https://faptebune.info/sesiuni-gratuite-de-consiliere-psihologica-prin-daretocare-ro/feed/ 0
Monitorizarea stocurilor de medicamente prin platforma farmacistiisolidari.ro https://faptebune.info/monitorizarea-stocurilor-de-medicamente-prin-platforma-farmacistiisolidari-ro/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=monitorizarea-stocurilor-de-medicamente-prin-platforma-farmacistiisolidari-ro https://faptebune.info/monitorizarea-stocurilor-de-medicamente-prin-platforma-farmacistiisolidari-ro/#respond Thu, 07 May 2020 04:00:11 +0000 https://faptebune.info/?p=1211 În contextul pandemiei se pune prioritar problema situației pacienților care au nevoie de medicamente critice pentru diverse afecțiuni medicale, precum […]

Articolul Monitorizarea stocurilor de medicamente prin platforma farmacistiisolidari.ro apare prima dată în Fapte Bune.

]]>

În contextul pandemiei se pune prioritar problema situației pacienților care au nevoie de medicamente critice pentru diverse afecțiuni medicale, precum Euthyrox.

Platforma farmacistiisolidari.ro este inițiativa unei echipe civice din Cluj și Oradea pentru a sprijini persoanele vulnerabile în a găsi mai ușor medicamentele de care au nevoie. La aproape 1 saptamana de la lansare, sunt deja 78 de orașe urcate pe harta de căutări, printre care Cluj, București, Iași, Oradea și Timișoara.

Află mai multe și cum te poți înscrie aici.FapteBune.info face o verificare a informațiilor primite înainte de publicare. Există însă oricând posibilitatea să ne fi scăpat ceva.
Dacă ai găsit probleme în textele pe care le citești, informații incorecte sau false, te rugăm să ne contactezi la verificari@faptebune.info.

Articolul Monitorizarea stocurilor de medicamente prin platforma farmacistiisolidari.ro apare prima dată în Fapte Bune.

]]>
https://faptebune.info/monitorizarea-stocurilor-de-medicamente-prin-platforma-farmacistiisolidari-ro/feed/ 0
Fii informat și poți preveni răspândirea coronavirusului – inițiativă UNICEF și Poșta Română https://faptebune.info/fii-informat-si-poti-preveni-raspandirea-coronavirusului-initiativa-unicef-si-posta-romana/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=fii-informat-si-poti-preveni-raspandirea-coronavirusului-initiativa-unicef-si-posta-romana https://faptebune.info/fii-informat-si-poti-preveni-raspandirea-coronavirusului-initiativa-unicef-si-posta-romana/#respond Wed, 06 May 2020 04:24:52 +0000 https://faptebune.info/?p=1209 În contextul crizei generate de virusul COVID-19, un factor foarte important care poate ajuta la prevenirea răspândirii pandemiei este informarea […]

Articolul Fii informat și poți preveni răspândirea coronavirusului – inițiativă UNICEF și Poșta Română apare prima dată în Fapte Bune.

]]>

În contextul crizei generate de virusul COVID-19, un factor foarte important care poate ajuta la prevenirea răspândirii pandemiei este informarea corectă a populației.

În acest sens, UNICEF a pregătit o serie de materiale care să fie distribuite gratuit către populație cu ajutorul angajaților Poștei Române. Prima fază constă în distribuirea a câte 540.000 flyere în fiecare din județele Bacău și Brașov. Fiecare beneficiar va primi, odată cu trimiterile poştale sau cu drepturile sociale (pensii, alocaţii, şomaj etc.) câte un exemplar din cele trei materiale disponibile.

Află mai multe aici.FapteBune.info face o verificare a informațiilor primite înainte de publicare. Există însă oricând posibilitatea să ne fi scăpat ceva.
Dacă ai găsit probleme în textele pe care le citești, informații incorecte sau false, te rugăm să ne contactezi la verificari@faptebune.info.

Articolul Fii informat și poți preveni răspândirea coronavirusului – inițiativă UNICEF și Poșta Română apare prima dată în Fapte Bune.

]]>
https://faptebune.info/fii-informat-si-poti-preveni-raspandirea-coronavirusului-initiativa-unicef-si-posta-romana/feed/ 0
NN contribuie la dotarea Spitalului Clinic Colentina cu echipament medical în valoare de 1 milion de lei https://faptebune.info/nn-contribuie-la-dotarea-spitalului-clinic-colentina-cu-echipament-medical-in-valoare-de-1-milion-de-lei/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=nn-contribuie-la-dotarea-spitalului-clinic-colentina-cu-echipament-medical-in-valoare-de-1-milion-de-lei https://faptebune.info/nn-contribuie-la-dotarea-spitalului-clinic-colentina-cu-echipament-medical-in-valoare-de-1-milion-de-lei/#respond Tue, 05 May 2020 07:37:25 +0000 https://faptebune.info/?p=1206 Sub sloganul “Tu contezi”, compania de asigurari și managementul investițiilor, NN, s-a alăturat seriei de #FapteBune, contribuind cu suma de […]

Articolul NN contribuie la dotarea Spitalului Clinic Colentina cu echipament medical în valoare de 1 milion de lei apare prima dată în Fapte Bune.

]]>
Georgiana Leu | Fapte Bune

Sub sloganul “Tu contezi”, compania de asigurari și managementul investițiilor, NN, s-a alăturat seriei de #FapteBune, contribuind cu suma de 1 milion de lei la dotarea Spitalului Clinic Colentina cu sisteme de ventilație mecanică pentru terapie intensivă.

“O alternativă pentru mai bine este oricând binevenită, dar mai ales acum. Îi salutăm pe toți românii care caută soluții de a ajuta și ne alăturăm lor contribuind la dotarea Spitalului Clinic Colentina cu echipament medical în valoare de 1 milion de lei. Întotdeauna există alternative prin care putem face bine. Trebuie doar să le căutăm. Credem că este timpul lui “a face”.” este mesajul transmis de către cei de la NN, pe pagina lor de Facebook.

Sursă articol și foto: NNFapteBune.info face o verificare a informațiilor primite înainte de publicare. Există însă oricând posibilitatea să ne fi scăpat ceva.
Dacă ai găsit probleme în textele pe care le citești, informații incorecte sau false, te rugăm să ne contactezi la verificari@faptebune.info.

Articolul NN contribuie la dotarea Spitalului Clinic Colentina cu echipament medical în valoare de 1 milion de lei apare prima dată în Fapte Bune.

]]>
https://faptebune.info/nn-contribuie-la-dotarea-spitalului-clinic-colentina-cu-echipament-medical-in-valoare-de-1-milion-de-lei/feed/ 0