FapteBune.info – redă încrederea în oameni

Portalul FapteBune.info este o inițiativă a unui grup de lucru condus de Dragoș Preda, fondator România XXI, grup compus din tineri antreprenori, jurnaliști și consilieri, cu toții pasionați de voluntariat, care cred în fapte bune și doresc să dea mai departe informații pozitive într-un moment în care suntem cu toții asaltați de probleme, dezinformări și panică. Scopul final portalului este acela de a reda încrederea oamenilor în oameni.

Site-ul FapteBune.info este lansat din data de 21 martie 2020 și deja a înregistrat, în cele câteva zile de existență, mii de vizite, cu ajutorul conținutul său compus din informații la obiect despre proiecte de voluntariat, donații, sau – pe scurt – fapte bune făcute de asociații, oameni simpli, firme, corporații, grupuri.

Mai mult, portalul a început să găzduiască și o secțiune intitulată “Gânduri bune”, prin intermediul căreia oricine poate să trimită mesaje de solidaritate, sfaturi și susținere morală pentru toți cei care fac fapte bune sau citesc despre ele.

RSS
Follow by Email