Două ventilatoare achiziţionate din donaţiile făcute pe platforma creată de eMAG, Banca Transilvania, Mobexpert şi Bitdefender au ajuns în spitale

FapteBune

 Două ventilatoare necesare pentru bolnavii de Covid-19 aflaţi în stare gravă au ajuns la spitale din Suceava şi Bucuresti, după ce au fost achiziţionate prin intermediul platformei „Donează pentru linia întâi”, creată de eMAG, Banca Transilvania, Mobexpert şi Bitdefender.

Lipsa ventilatoarelor a fost încă de la începutul crizei una dintre problemele sistemului medical în toată lumea, iar cele două ventilatoare de tip Mindray SV600 au ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, respectiv Spitalul Clinic Victor Babeş din Bucureşti. Acestea dispun de tehnologii avansate de asistenţă clinică şi îi ajută pe medici să salveze vieţile celor aflaţi în stare gravă.

„Donează pentru linia întâi” este o iniţiativă care aparţine eMAG, Banca Transilvania, Mobexpert şi Bitdefender, la care s-a alăturat recent şi Metropolitan Life ca partener, printr-o donaţie de un milion de lei.

Până acum, tot prin intermediul platformei au fost achiziţionate 5 milioane de măşti de protecţie cu trei pliuri care au ajuns la medici de familie, poliţişti, jandarmi şi militari, precum și 350.000 de măști N95 ,cu grad ridicat de protectie, pentru personalul medical din linia întâi.

Dacă vrei să te alături și tu celor 20.000 de donatori, poți intra aici.FapteBune.info face o verificare a informațiilor primite înainte de publicare. Există însă oricând posibilitatea să ne fi scăpat ceva.
Dacă ai găsit probleme în textele pe care le citești, informații incorecte sau false, te rugăm să ne contactezi la verificari@faptebune.info.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email