Dacia Plant donează gel igienizant pentru patru spitale din Brașov

FapteBune
Georgiana Leu | Fapte Bune

De ziua internațională a sănătății, pe 07 aprilie, compania românească, Dacia Plant s-a mobilizat și a aprovizionat patru spitale din Brașov cu gel igienizant cu 70% alcool și argint coloidal. Gestul lor este un mod de mulțumire adresat tuturor cadrelor medicale și personalului auxiliar din spitale.

Cele patru spitale care au primit flacoane cu gel igienizant sunt: Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov, Spitalul Municipal „Dr. Aurel Tulbure” din Făgăraş, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Brașov şi Spitalul Clinic de Psihiatrie si Neurologie din Braşov.

În acest moment, cantitatea de flacone primite acoperă necesarul întregilor echipe medicale şi a personalului auxiliar din aceste spitale şi numărul  lor va fi suplimentat pe măsură ce va fi nevoie.

„Crezul companiei este şi a fost dintotdeauna acela de a ajuta la prevenirea îmbolnăvirilor şi noi in ideea asta am și lansat gelul de mâini igienizant cu argint coloidal. Acesta este răspunsul nostru acum împotriva contaminării cu SARS-CoV-2. Vrem să îi ajutăm pe cei care se află în prima linie de luptă cu această pandemie, să fim alături de ei și în acest fel să le mulțumim pentru eforturile pe care le depun zi de zi pentru sănătatea noastră, a tuturor! Produsul nostru, „Gel igienizant pentru mâini cu argint coloidal” va ajunge la spitalele din Braşov şi Făgărş, la unităţi din liniile de intervenţie împotriva coronavirusului” a declarat Claudia Burghelea, director de marketing Dacia Plant.

În continuare, compania Dacia Plant urmează să doneze şi măști chirurgicale de unică folosinţă și dezinfectanți de pardoseală pe baza de hipoclorit către aceste spitale, imediat ce vor fi încheiate formalităţile vamale.

Sursă articol și foto: Dacia PlantFapteBune.info face o verificare a informațiilor primite înainte de publicare. Există însă oricând posibilitatea să ne fi scăpat ceva.
Dacă ai găsit probleme în textele pe care le citești, informații incorecte sau false, te rugăm să ne contactezi la verificari@faptebune.info.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email