Corporate.Cafe oferă gratuit soluții practice pentru problemele de serviciu ale angajaților din România

FapteBune

Corporate.Cafe este un portal a cărui misiune este să pună în legătură angajați de la orice companie privată din România, care sunt în căutarea unor soluții practice pentru problemele lor profesionale, cu experți experimentați în diferite domenii, care le pot oferi sfaturi aplicabile imediat

Cu o experiență totală adunată de aproape 100 de ani în management general, operațional, de marketing, de vânzări, people management, strategii de succes și multe alte domenii, experții Corporate.Cafe răspund prin intermediul portalului la întrebările adresate de către toți cei ce își fac un cont în trei pași simpli. 

Fapte Bune | Fapte Bune

Serviciile Corporate.Cafe sunt gratuite pe perioada crizei generate de răspândirea noului coronavirus și sunt întotdeauna sigure și confidențiale. Cei ce doresc să beneficieze de ajutorul experților Corporate.Cafe hotărăsc ce date introduc pe portal și pot alege să rămână anonimi. 

Echipa Corporate.Cafe care stă la dispoziția profesioniștilor români este formată din:


Sorin Pătrașcu
Peste 20 de ani de experiență în management de operațiuni, people management și managementul rețelelor naționale de vânzări.


Adrian Staicu
Peste 15 ani de experiență în management de marketing, operațional, general și people-management.


Cristina Plavoșin
10 ani de experiență în management de proiect, customer relationship și service delivery


Bianca Alexandr
Peste 15 de experiență în management strategic, de proiect și consultanță de business.


Silvia Dumitrașcu
Peste 13 ani experienta in domeniul financiar, IT, management de echipa si proiecte, consultanta de marketing si comunicare.


Laura Marin-Kohlbaum
Peste 20 de ani de experiență ca antreprenor, manager și consultant de business și IT.


Fapte Bune | Fapte Bune


FapteBune.info face o verificare a informațiilor primite înainte de publicare. Există însă oricând posibilitatea să ne fi scăpat ceva.
Dacă ai găsit probleme în textele pe care le citești, informații incorecte sau false, te rugăm să ne contactezi la verificari@faptebune.info.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email