Bookster aduce cărțile preferate în casele cititorilor pe perioada de urgență

FapteBune
Georgiana Leu | Fapte Bune

Biblioteca Bookster a lansat recent serviciul de livrare a cărților acasă, pe perioada stării de urgență în care angajații din companiile care au abonamente Bookster lucrează de acasă.

Acest servicu de livrare este oferit gratuit tuturor cititorilor care au abonament cu livrare oferit de compania la care lucrează, la serviciile corporate oferite de Bookster. Astfel încât la fiecare împrumut de carte, cititorii pot alege unde își doresc să fie făcută livrarea: acasă sau la birou.

O altă inițiativă de adaptare la această situație de criză este legată de dezinfectarea cărților. După anunțarea stării de urgență, Bookster a luat toate măsurile necesare de siguranță: toate cărțile din bibliotecă au fost dezinfectate, iar cărțile care se întorc de la cititori sunt ținute în carantină câteva zile în plus față de traseul lor obișnuit de o săptămână între doi cititori diferiți.

”Am ajustat rapid procesele de logistică ale bibliotecii Bookster de mai multe ori în ultima perioadă – atât pentru a răspunde nevoilor abonaților noștri cât și pentru a asigura toate măsurile de siguranță pentru echipa de logistică, ai cărei membri au venit zi de zi la birou pentru a pregăti livrările de cărți. Cred că agilitatea devine și mai importantă în zilele acestea – ne permite să ne îndeplinim misiunea socială în continuare, respectând restricțiile și recomandările acestei perioade”, spune Dragoș Dăescu, Manager Logistică Bookster.

Sursa articol și foto: BooksterFapteBune.info face o verificare a informațiilor primite înainte de publicare. Există însă oricând posibilitatea să ne fi scăpat ceva.
Dacă ai găsit probleme în textele pe care le citești, informații incorecte sau false, te rugăm să ne contactezi la verificari@faptebune.info.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email