Asociația Ramidava Rupea – Voluntariat pentru vârstnici #coronavirus

FapteBune

Nota echipei FapteBune.info:
Începând din data de 15 martie, Asociația Ramidava Rupea ajută vârstnicii din Rupea, județul Brașov, cu orice au nevoie pentru a face față situației datorate răspândirii virusului COVID-19. Iată aici mai jos mesajul primit de la Anamaria Pelei:

Jurnal de Campanie “VOLUNTARI PENTRU RUPENI”

Dragi RUPENI, începând de azi vă vom ține la curent, săptămânal, cu activitatea noastră.

Totul a început în data de 15.03.2020, când s-a născut această campanie, pentru a veni în sprijinul celor care sunt cei mai vulnerabili in față virusului agresiv.

Cu multe ideei constructive, cu multă precauție și protecție, în special a voluntarilor și a beneficiarilor, am pornit cu dreptul în demararea voluntariatului.

S-au întocmit toate documentele necesare, începând de la informarea pe sursele on-line, până la adresele trimise către UAT Rupea și Poliția orașului, precum și procurarea de materiale și substanțe de protecție ( mănuși, măști, dezinfectant).

Din data de 16.03.2020 până astăzi 25.03.2020 s-au desfășurat, in cadrul campaniei de voluntariat, următoarele activități:
1. Cinci familii și opt persoane ne-au solicitat sprijinul.
2. Trei voluntari s-au deplasat la Brașov unde au donat sânge.
3. În cursul zilei de azi, o familie din Rupea, ne-a solicitat ajutorul, pentru că mașina lor se stricase și nu aveau cu ce să se întoarcă din Cluj-Napoca, de la Spitalul Oncologic, drept urmare un voluntar i-a adus în siguranță acasă.

Vă dorim multă sănătate și vă rugăm STAȚI ÎN CASĂ, noi spunem PREZENT pentru DUMNEAVOASTRĂ!FapteBune.info face o verificare a informațiilor primite înainte de publicare. Există însă oricând posibilitatea să ne fi scăpat ceva.
Dacă ai găsit probleme în textele pe care le citești, informații incorecte sau false, te rugăm să ne contactezi la verificari@faptebune.info.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email