Asociația Maria Holtzhauser strânge fonduri pentru dotarea spitalului din Fălticeni

FapteBune
Georgiana Leu | Fapte Bune

Deși este finalizat la standard europene, spitalul din Fălticeni nu dispune de dotările necesare astfel că orice donație este binevenită în sprijinul acestei cauze.

Asociația Maria Holtzhauser susține această cauză. Și tu o poți face, prin donații pentru dotarea spitalului din Fălticeni.

Suma alocată cauzei este de 2 euro. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

𝐂𝐚𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐚 𝐧𝐮 𝐟𝐮𝐧𝐜𝐭𝐢𝐨𝐧𝐞𝐚𝐳𝐚 𝐢𝐧 𝐚𝐟𝐚𝐫𝐚 𝐭𝐚𝐫𝐢𝐢, 𝐜𝐡𝐢𝐚𝐫 𝐝𝐚𝐜𝐚 𝐚𝐛𝐨𝐧𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐢𝐧𝐜𝐡𝐞𝐢𝐚𝐭𝐞 𝐢𝐧 𝐭𝐚𝐫𝐚.

Cei de la Asociația Maria Holtzhauser vin cu un dar pentru toate persoane care fac donații. Astfel, orice persoană care le trimite în privat dovada 𝐝𝐨𝐧𝐚ț𝐢𝐞𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐒𝐌𝐒 𝐥𝐚 𝟖𝟖𝟑𝟕 𝐜𝐮 𝐭𝐞𝐱𝐭𝐮𝐥 „𝐅𝐚𝐥𝐭𝐢𝐜𝐞𝐧𝐢”, primeşte cu titlu 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐔𝐈𝐓 𝐜𝐚𝐫𝐭𝐞𝐚 „Buchet de gânduri sau discrete poveşti de viaţă”, scrisă de voluntarul lor, Fabian Popovici.

Mai multe detalii găsiți pe pagina lor de Facebook.

Sursa articol și foto: Asociația Maria HoltzhauserFapteBune.info face o verificare a informațiilor primite înainte de publicare. Există însă oricând posibilitatea să ne fi scăpat ceva.
Dacă ai găsit probleme în textele pe care le citești, informații incorecte sau false, te rugăm să ne contactezi la verificari@faptebune.info.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email