Asociația Blondie: Maya și Gabriela trebuie să ajungă în țară

FapteBune

Asociația Blondie este o organizație non-profit care are grijă de copiii născuți cu afecțiuni grave și dorește să le ofere un trai cât mai bun atât lor, cât și familiilor lor. Iată câteva cuvinte publicate de membrii asociației pe pagina de Facebook “Asociația Blondie”! Acești copii au nevoie de sprijinul nostru!

“Maya și Gabriela sunt doi copii care nu s-au cunoscut niciodată. Ce au, însă, în comun e asta: despre fiecare dintre cele doua fetite doctorii se întreabă cum au rezistat. Cum s-a trezit Gabriela și s-a recuperat după o operație de 23 de ore? A unsprezecea! Cum a rezistat Maya, la 33 de ședințe de protonoterapie? E atât de mica! Are numai 2 ani și 8 luni!
Maya. De abia împlinise 1 an când rezultatul CT-ului le-a spus părinților ca viata nu va mai fi niciodată la fel. Și nu a mai fost. Tumora cerebrala maligna de tip ependinom anaplazic parietal. Operata câteva zile mai târziu. 14 luni de chimio. 33 de ședințe de protonoterapie la Trento.
Gabriela. Trebuia sa ajungă în Italia, sa treacă operația asta grea ca să poată visa și ea sa meargă la școală. Sigur ca vor mai urma și alte operații, dar vor fi mai ușoare, nu ca asta. E bolnava de când se știe pentru ca în 2007 când s-a născut, România știa puțin despre hidrocefalie. Nimic n-a fost prea greu – nici ca a fost tăiată de 11 ori, nici ca e sondata de mama ei de 3 ori pe zi.

Maya și Gabriela sunt în Italia, încă în Italia!

Pentru copiii ăștia doi, e nevoie să ne unim iar și să nu ne oprim până nu am strâns suficient încât să îi urcăm într-un avion pregătit pentru ei.

Un avion privat costă aproximativ 20.000 euro! E mult, e greu să cauți resurse tocmai acum când moartea se numără în fiecare zi la buletine de știri, dar vom găsi o cale și ne vom ține copiii vii până la capăt!

De când lumea a încremenit și globul a căpătat culoare de roșu COVID, doi copii și mamele lor, închiși în izolare, speră că atâta suferință să fi fost de ajuns. Și să ajungă acasă.

Aici e contul nostru, aici și numai aici strângem pentru ei. Nu, nu avem timp pentru alte forme de donațîi pentru că banii trebuie să ajungă la noi imediat.

IBAN: RO37INGB0000999909096711 deschis la ING, sucursala Obregia Asociația Blondie – Împarte pentru altă parte”

Roxana Maximeasa | Fapte Bune


FapteBune.info face o verificare a informațiilor primite înainte de publicare. Există însă oricând posibilitatea să ne fi scăpat ceva.
Dacă ai găsit probleme în textele pe care le citești, informații incorecte sau false, te rugăm să ne contactezi la verificari@faptebune.info.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email