Românii au acum nevoie de supereroi. Adică de tine.

FapteBune

Sursa: Pagina de Facebook Sebastian Burduja

De-a lungul istoriei, lumea a fost salvată de (super)eroi. Astăzi, supereroii trebuie să fim noi. Noi suntem cei care pot da o mână de ajutor categoriilor vulnerabile pentru care noul coronavirus ar putea fi fatal. Vârstnicilor și persoanelor cu boli cronice li se recomandă să stea în casă. Dar mulți dintre ei nu au niciun ajutor. Aici intervin supereroii. Fie că îi ajutăm cu proviziile, medicamente, plimbatul animăluțelor de companie în fiecare zi sau orice alte nevoi, vom aduce un impact semnificativ în fiecare comunitate românească din țară și din #diaspora.

Supereroii sunt voluntari organizați în grupuri, pentru comunități, străzi, cartiere. Sunt oameni tineri și sănătoși, atenți la igienă și dispuși să ajute.

📌Ce face un supererou?

• Identifică persoanele vulnerabile din comunitatea în care locuiește
• Identifică nevoile de provizii (alimente sau medicamente) și se ocupă livrarea acestora
• Identifică altor necesități (supraveghere copii, plimbat animale, ușoare reparații în gospodărie etc) și găsește soluții sau alți voluntari care pot ajuta.
• Alte nevoi care pot apărea, în funcție de caz.

Citește mai departe aici…FapteBune.info face o verificare a informațiilor primite înainte de publicare. Există însă oricând posibilitatea să ne fi scăpat ceva.
Dacă ai găsit probleme în textele pe care le citești, informații incorecte sau false, te rugăm să ne contactezi la verificari@faptebune.info.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email