4mind.ro ofera companiilor ședinte de coaching și psihoterapie gratuită pentru angajați

FapteBune

Peste 50 de voluntari specialiști licențiati în psihoterapie și coaching oferă prin intermediul inițiativei #solidaritate4mind suport gratuit pentru a combate anxietatea generată de criza COVID-19 în rândul angajaților.

Companiilor interesate să le ofere angajaților susținerea emoțională de care au nevoie în perioada stării de urgență COVID-19 pot accesa acest beneficiu gratuit și fără obligații contractuale ulterioare trimițând un email la hello@4mind.ro

4mind.ro pune în legătura companiile cu rețeaua de specialiști în psihoterapie și coaching, iar acestea au posibilitatea să ofere angajaților sesiuni individuale gratuite de psihoterapie sau coaching pe întreaga perioadă a crizei. Putem acoperi cerințele companiilor de orice dimensiune, în acest moment fiind disponibile aproape 1.000 de ore de consiliere gratuita pe săptămână.

Detalii și lista de specialiști pe www.4mind.roFapteBune.info face o verificare a informațiilor primite înainte de publicare. Există însă oricând posibilitatea să ne fi scăpat ceva.
Dacă ai găsit probleme în textele pe care le citești, informații incorecte sau false, te rugăm să ne contactezi la verificari@faptebune.info.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email