1cm.ro – Crucea Roșie Suceava și Ștefan Mandachi strâng fonduri pentru o unitate ATI mobilă

FapteBune

1 cm de fapte – Cu toții în linia întâi – Campania de strângere de fonduri realizată de Crucea Roșie Suceava împreună cu antreprenorul sucevean Ștefan Valentin Mandachi, inițiată in data de 26 martie 2020, are că scop strângerea de bani pentru achiziționarea unei unitati mobile de terapie intensiva, de ventilatoare pulmonare și echipamente vitale pentru secțiile de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Județean de Urgență “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava și pentru alte spitale din Județul Suceava, precum și de consumabile și echipamente de protecție necesare pentru lupta împotriva COVID-19.

TOATE sumele de bani donate ajung în conturile Crucii Roșii  Suceava, iar donațiile pot fi făcute atât direct, în conturile bancare ale organizației, cât și cu cardul pe site-ul www.1cm.ro, prin intermediul PayPal sau prin intermediul fundraiser-ului de pe Facebook disponibil aici: https://www.facebook.com/donate/572101920074334/.

Ștefan Mandachi a inițiat această campanie pentru că nu putea să ramână pasiv la problemele cu care se confruntă sistemul medical din România și a considerat că este de datoria fiecăruia dintre noi să se implice, să treacă la FAPTE, pentru că doar ÎMPREUNĂ putem reuși în această luptă. 

Astfel, a apelat la varianta de a oferi în schimbul donațiilor de centimetri virtuali din autostrada construită de el, care a făcut atâta vâlvă într-un an de zile și pe care dorește să o transforme dintr-un simbol inițial al incompetenței, într-un simbol al solidarității, al eroismului și victoriei împotriva COVID-19. Așadar, concret, persoanele care își doresc să devină proprietari virtuali ai unei porțiuni din singura autostradă din Moldova, pot dona câte 10 euro pentru a primi în schimb câte un 1 cm2

Toți banii strânși au fost și vor fi cheltuiți cu maximă responsabilitate, eficiență și transparență– întreaga echipă înțelege și își asumă această responsabilitate imensă, generată de încrederea pe care donatorii o au în acest demers. Se fac eforturi pentru a eficientiza la maximum cheltuielile, pornind de la comisioanele bancare, continuând cu suportarea oricăror cheltuieli conexe din fondurile proprii ale lui Ștefan Mandachi și nu în ultimul rând prin negocierea în stil pur antreprenorial al tuturor prețurilor și termenelor de achiziție, focusul fiind pe achiziționarea de obiecte vitale pentru spitale. 

În plus, campania se concentrează în prioritar pe achiziționarea de echipamente și dotări perene, care vor putea salva vieți mult timp după ce se va fi terminat criza sanitară și socială provocată de COVID-19.

Vă invităm să vă alăturați campaniei 1 cm de fapte – Cu toții în linia întâi, și să punem umărul la treabă, pentru ca Bucovina să redevină ce a fost – un loc cu oameni inimoși, primitori, responsabili și sănătoși! FapteBune.info face o verificare a informațiilor primite înainte de publicare. Există însă oricând posibilitatea să ne fi scăpat ceva.
Dacă ai găsit probleme în textele pe care le citești, informații incorecte sau false, te rugăm să ne contactezi la verificari@faptebune.info.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email